Arkadaşlarına Sahip Çıktılar

Arkadaşlarına Sahip Çıktılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2016 14:43
Arkadaşlarına Sahip Çıktılar

Fatih Mahahallesinde meydana gelen apart yangınında bir çok üniversite öğrencisi magduriyet yaşamıştı. Yanan aparttan dolayı mağdur olan 10'a yakın SDÜ öğrencisine yine SDÜ öğrencisi sahip çıktı.

Hem sınav haftası hem de soğuk Isparta havasında hiç bir Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi mağduriyet yaşamadı.

Konuyla ilgili acıklama yapan Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı Ferdi Alakuş “ Yaşanan olayda can kaybı olmaması sevindirici olsada malüm bir sınav döneminde yaşanması ve bir cok dairenin fiziki şartlarında hasar oluşması nedeniyle öğrenci arkadaşlarımız yerlerini terk etmek durumunda kaldılar.Evinde hasar olan arkadaşlarımızı gene üniversitemiz öğrencilerinin sahip cıkması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu durum onlarda hem psikolojik hemde maddi sıkıntılar yaşatmıştır. Dün akşam magdur olan öğrenci arkadaşlarımızı evlerinde misafir eden evleri tek tek ziyaret edip arkadaşlarımızla bir araya gelip muhabbet ettik ve magdur olan arkadaşlara evlerini açan değerli kardeşlerimize teşekkür ettik.Birlik beraberlige bu kadar ihtiyac duyduğumuz zamanlarda bunu görmek bizi Öğrenci Konseyi olarak fazlasıyla mutlu etti. Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencisine hizmet etmenin bir kez daha haklı gururunu yaşadık. Bu ve bundan önceki olaylar göstermiştir ki öğrencinin ağırlıklı olarak yaşadıgı apartlarda öğrenci haricinde başkalarının kalması öğrenci arkadaşlarımızın hem huzurunu bozması hemde basında yer alan öğrenci arkadaşlarımızla alakası olmayan istenmeyen durumların yaşanması acısından son derece yanlıştır.Bu nedenle biz apart sahiplerinden öğrenci agırlıklı apartlarda dışarıdan insan almamaları oralarda sadece öğrencilerimizin olmalarını saglamaları konusunda ricacı olmak istiyoruz.Bununla ilgilide bir çalışma başlattıgımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.