El Ele Derneği Isparta'yı Temsil Edecek

El Ele Derneği Isparta'yı Temsil Edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2017 12:42
El Ele Derneği Isparta'yı Temsil Edecek

Isparta El Ele Derneği, İstanbul Beykoz Belediyesi tarafından hazırlanan ve 81 ilin temsil edileceği 25 dernek arasına girmeyi başardı. Dernek, yeni oluşturulan Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı’nda pazar fonksiyonunda düzenlenen dükkanda satış noktası açıyor.

Kurulduğu günden bu yana ihtiyacı olan herkese ulaşmayı amaç edinen Isparta El Ele Derneği, şimdi de İstanbul’da Isparta’yı temsil etmeye hazırlanıyor. İstanbul Beykoz Belediyesi tarafından 81 ilin yöresel değerlerinin tanıtılacağı dükkanlarda stant açması için Isparta’dan sadece El Ele Derneği’ne teklif geldi.

Bu çalışma hakkında bilgi veren El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, “İstanbul, Afyon, Muğla, Gümüşhane, Aksaray, Kocaeli, Gaziantep, Eskişehir, Siirt, Batman, Bingöl, Hatay gibi ülke genelinde hizmet veren 25 derneğin temsil edileceği Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı’nda yöresel ürünlerin tanıtımı yapılacak. Bizi de burada görmek istediklerine dair yazı elimize ulaştı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağız. Bize ilimizi temsil etme hakkı verdikleri için çok gururluyuz. Bu nedenle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek nezdinde organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.