Şarkikaraağaç'ta Ambulansla Kum Taşımaya Soruşturma

Şarkikaraağaç'ta Ambulansla Kum Taşımaya Soruşturma

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2017 12:25
Şarkikaraağaç'ta Ambulansla Kum Taşımaya Soruşturma

 ISPARTA'nın Şarkikarağaç İlçesi'nde tam teşekküllü 112 ambulansıyla, yağan kar nedeniyle vatandaşların hastane önünde kaymaması için kum ve tuz taşınmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Şarkikarağaç İlçesi'nde kar nedeniyle Şarkikarağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi başhekimliği hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının hastaneye rahat ulaşması için çalışma yaptı. 13 Ocak'ta, hastane girişine kum ve tuz döküldü. Ancak gerekli kum ve tuz, Şarkikaraağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü park alanından 32 AJ 509 plakalı tam teşekkül ambulansla alınarak hastaneye taşındı. Park alanında ambulans şoförü ve 2 hizmetli tarafından torbalara doldurulan kum, ambulansa yükleyerek götürüldü. 

Hastane başhekimi Dr. Alparslan Çelik, konunun bilgisi dahilinde olduğunu açıklarken, Hastane müdürünün ambulansı tamir için gönderdiğini belirten Çelik, ambulansın dönüşünde ise hastaların kaymaması için böyle bir talepte bulunduklarını kaydetti.

MUHAKKİK ATANDI

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Yavuz, ambulansla kum taşınmasına ilişkin soruşturma başlattıkları söyledi. Yasal sürecin işlediğine değinen Yavuz, "Konuyu araştırması için bir muhakkik (Kamu kurumlarında, en üst amir tarafından belli bir konuda inceleme ve soruşturma yapmakla görevlendirilen kişi) tayin ettik. Soruşturma tamamlandıktan sonra rapor hazırlanacak. Muhakkik raporu doğrultusunda işlem yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.