Vali Garanti Verdi

Vali Garanti Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 14:32
Vali Garanti Verdi

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta'da özel yatırımların önünün açılması için herkese görev düştüğünü söyledi. Yatırımların önündeki sorunların tespit edilip, çözümleneceğini belirten Vali Günaydın, bu konuda engelci tavrı kabul etmediklerinin altını çizdi.

KOORDİNASYON ŞART

Sanayici ve yatırımcılar için desteklerin devam ettiğini aktaran Günaydın, "Sanayi bölgesindeki kamulaştırmayla ilgili sorunu çözdük. Organize Sanayi Bölgesi yönetimi de geri kalan işleri halledecek. Artık Isparta'da yatırım yapmak istediğinde 'yer bulamıyorum' gibi bir tartışma olmayacak. Isparta'nın bütün unsurları ile yatırımcının önünü açmak zorundayız. Bunu yaparken kurumlar arasında koordinasyon olması lazım» dedi.

VERİM ARTIRILACAK

Isparta'da avantajlı sektörlerde mesafe almak için her türlü desteği verdiklerini vurgulayan Günaydın, "Avantajlı sektörlerimizden bahsederken ilk olarak tarımı kast ediyordum. Bugün Türkiye'nin en önemli elma ve kiraz üreticilerindeniz. Gülde dünyada birinci sıradayız. Lavanta yeni yeni gelişiyor. Gülün olması hem tarımsal alanda hem de turizm alanında katkılar sağlar. Lavanta aynı şekilde. Biz bu üretimi yaparken bunun yanında üretimin nasıl sürekli yapabileceğimizin tedbirlerini almaya çalışıyoruz. Bununla ilgili BAKA'da proje yapmıştık. Verimi artırmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.