Sarayönü Belediyespor Maçı

Isparta Davrazspor, Bölgesel Amatör Lig'in 11'nci haftasında sezonun zorlu karşılaşmalarından bir tanesine çıkacak. Ligde 5’inci sırada olan Sarayönü Belediyespor'u konuk edecek olan temsilcimiz, rakibiyle pazar günü Atatürk Stadında karşı karşıya gelecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2016 17:36
Sarayönü Belediyespor Maçı


Bölgesel Amatör Lig'de ilk yarının sonuna yaklaşan Isparta Davrazspor, zorlu bir  maça hazırlanıyor. Pazar günü Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, antrenmanlarına devam ediyor. Burcak Oğuzhanspor’u 2-0  mağlup etmenin mutluluğunu yaşayan yeşil pembelilerde moraller yerinde.

Gurubun namağlup tek takımı olan temsilcimiz Isparta Davrazspor, liderliğini devam ettirmek için galibiyet peşinde olacak. Geride bıraktığımız hafta itibariyle 7 galibiyet 3 beraberlik alan Isparta temsilcisi, kendi evinde bir kez berabere kaldı. Bugüne kadar 17 gol atan temsilcimiz kalesinde 8 gol gördü.


Öte Yandan iki haftadır mağlubiyet gören diğer temsilcimiz Eğirdirspor’un da bu seriyi bozup; yarın Akşehirspor’la deplasmanda yapacağı maçı galibiyetle sonuçlandırıp Isparta’ya 3 puanla dönmesini temenni ediyoruz.

İki temsilcimize de başarılar diliyor, Isparta Halkını şehrimizin takımlarına sahip çıkmaya; statlara bekliyoruz
.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.