IYAŞ, Emin Ellerde Yoluna Devam Ediyor!

IYAŞ, Emin Ellerde Yoluna Devam Ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 14:11
IYAŞ, Emin Ellerde Yoluna Devam Ediyor!

IYAŞ'ın yeni İcra Kurulu Başkanı Mali Müşavir Aykut Tezcanlı, "Bahattin beyin yokluğunu hissettirmeden yatırımlarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Bahattin Şenol'un FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra IYAŞ'ın İcra Kurulu Başkanlığı'na getirilen Mali Müşavir Aykut Tezcanlı, güven mesajları verdi. Ortakların, personelin, müşterilerin ve Isparta halkının rahat olmasını isteyen Tezcanlı, "yatırımlarımıza ve faaliyetlerimize devam ediyoruz" dedi. Tezcanlı, şöyle konuştu:

"Burada çok kıymetli abilerim ve kardeşlerim var. Biz bu ekipler Bahattin Beyin yokluğunu hissettirmeden göreve devam edeceğiz. İşin içindeyiz. Hiçbir sorunumuz yok.

Yatırımlarımız devam ediyor. Outlet yatırımımız hızla devam ediyor. Köfteci Yusuf gelecek. Arkasın Banio gelecek. Arka arkaya firmalar gelecek. Yılın sonuna kadar oranın dolduğunu göreceksiniz. Hiç bir aksaklık yok. Ödemeler devam ediyor. Banka ilişkilerimiz devam ediyor. Her türlü tedbiri alıyoruz. İşin başında sağlam bir ekip var. Bahattin bey kısa zamanda çıkar ümidindeyiz. Onun boşluğunu hissettirmeden, hem ortaklarımıza güven vererek hem müşterilerimiz, personelimiz ve Isparta halkımız endişeye düşmesin. İnşallah biz bu işin altından kalkacağız. Allah yardımcımız olsun."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum