Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2016 11:28
Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Eğirdir'de uyuşturucu madde satmaya çalışan 2 kişi gözaltına alındı.

Eğirdir'de iki şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu esrar maddesini satmaya çalıştığı bilgisini alan Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenlenen operasyonla 2 kişiyi gözaltına altı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Eğirdir ilçesinde E.Ö. ve E.D. isimli şahısların ellerinde bulunan uyuşturucu esrar maddesini satmak için müşteri aradığı bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların üstünde ve otomobilinde yapılan arama sonucunda 5420 gr. uyuşturucu esrar maddesi, 1 adet 9 mm çapında Beratta marka ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait fişek ele geçirilmiştir. Ayrıca, şahısların ifadeleri doğrultusunda yayla evlerinde yapılan aramada da; 20 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Şüpheliler E.Ö. ve E.D. adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.